Broeder de Vries is in Nederland kwalitatief marktleider op het gebied van het medisch repatriëren van patiënten van en naar het buitenland evenals van en naar de Nederlandse luchthavens. De repatriëringen vinden plaats per ambulance, lijn-, charter of ambulancevluchten. De patiënten worden begeleid door artsen, verpleegkundigen en chauffeurs. Broeder de Vries is een uitvoerend bedrijf op het gebied van medische repatriëringen voor Nederlandse alarmcentrales. Tevens werkt Broeder de Vries voor andere overheidsinstanties en particuliere organisaties en personen.

Repatriëring

25 januari 2018

Repatriëring

Medische Teams

6 februari 2018

Medische Teams

Uitrusting

25 januari 2018

Uitrusting

Vliegtuigen

25 januari 2018

Vliegtuigen

Broeder de Vries DMS heeft een dochteronderneming Broeder de Vries Dutch Medical Solutions waar de medische ondersteuning van grootschalige evenementen in wordt uitgevoerd. De ambulancevluchten worden uitgevoerd onder de merknaam Dutch Air Ambulance.

Het bedrijf is tevens actief in de coördinatie en medische hulpverlening bij grootschalige calamiteiten in het buitenland waarbij meer dan 8 gehospitaliseerde Nederlanders betrokken zijn.

Het bedrijf is in 1975 gestart als Algemeen ziekenvervoer broeder de Vries en is na een aandelenoverdracht per 1 september 2005 werkzaam onder de naam broeder de Vries Dutch Medical Services B.V. In de jaren tachtig kende het bedrijf een zeer snelle groei door zich vanaf het begin te positioneren als ziekenvervoerder, maar ook van hoogwaardig kwalitatieve medische hulpverlening waarbij het belang van de patiënt centraal staat.